Prikkel jouw klanten en realiseer online verkopen
  • Functioneel ontwerp
  • Grafisch ontwerp
  • Gebruikerservaring
  • Storytelling
  • Bouw en ontwikkeling
  • Hosting en ondersteuning
Background2

Jouw website wordt gebouwd op krachtige software die zijn waarde door de jaren heen heeft bewezen. Dit stelt Visual Field in staat om niet alleen de kosten en ontwikkeltijd laag te houden, maar ook om een solide basis te bieden. De website wordt automatisch voorzien van een breed scala aan functies die op maat worden ingezet. Bovendien wordt het gehele ontwerp van de website op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit bij jouw en je doelgroep.

Waar wil jij je website voor inzetten?

Ga jij zelf de inhoud van jouw website bijhouden? Makkie!

In jouw eigen CMS kun je gemakkelijk tekst plaatsen en aanpassen, producten toevoegen aan je webshop, menu's aanpassen en media toevoegen. Het onderhoud van je website gebeurt allemaal binnen dit systeem. CMS staat voor "Content Management System". Deze software is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt voor jou. Maar je bent altijd verzekerd van hulp! Het CMS wordt voortdurend verbeterd en ontvangt regelmatig beveiligings- en functionaliteitsupdates. Op deze manier profiteer je van de voortdurende ontwikkeling van de software.

Creƫer boeiende content vanuit het CMS.

Een scherpe vertaling van jouw plan naar monitor, tablet en mobiel.

Met responsive design wordt jouw website optimaal weergegeven op alle moderne tablets en mobiele telefoons. Tegenwoordig neemt het gebruik van mobiele apparaten voor het bezoeken van websites steeds meer toe, ten koste van laptops en pc's. Door je website goed af te stemmen op mobiele apparaten, kun je gemakkelijker je publiek bereiken, bijvoorbeeld via sociale media.

Ontworpen voor ieder scherm.

Zoekmachine vriendelijk en inzetbaar voor jouw strategie!

Zowel de website als het CMS zijn uitgerust met alle tools die nodig zijn voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Als je nog geen Google-account hebt, maken we er graag een voor je aan, zodat je de statistieken kunt bijhouden in Google Analytics.

Houdt het aantal bezoeken en sessies in de gaten.

Reclamebanners met óf zonder animatie die de bezoeker naar jouw site trekt.

Online advertentie banners zijn een belangrijk middel om merkbekendheid te vergroten, verkeer naar jouw website te leiden en conversies te stimuleren. Door aandacht te besteden aan design, relevantie en tracking, kunnen adverteerders effectieve banners creëren die de gewenste resultaten opleveren.

Visuele aantrekkingskracht en Call-To-Action