Laat je plan omzetten in prachtige concepten
  • Creatieve ideeën
  • Ontwerpsessies
  • Herontwerp
  • Logo & Huisstijl
  • Drukwerk
  • Concepting
  • Drukkerij & service
Background2

Ondanks de groei van online activiteiten blijft drukwerk en andere offline materialen een belangrijke rol spelen. Als bedrijf willen we graag aanwezig zijn in de maatschappij. Visual Field ontwerpt ook jouw drukwerk en signing. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over resoluties, kleurcodes, snijlijnen en aanleverspecificaties richting de drukker.

Urenlang heb je naar die gave ontwerpen zitten kijken.

Jouw verhaal in een ijzersterk ontwerp.

Een logo vormt slechts één onderdeel van het bredere ecosysteem dat jouw huisstijl vormt. Binnen dit systeem maken we gebruik van diverse elementen zoals vorm, kleur, slogan, lettertype, toon, en beeld- en icoongebruik om de juiste beleving aan jouw publiek over te brengen. Een goede huisstijl wekt vertrouwen, schept verwachtingen en schept herkenbaarheid.

Creëer een knallende ervaring voor je klanten.

Illustraties zijn niet alleen fraai, ze hebben nut.

Illustraties hebben het nut om informatie te versterken, emoties op te roepen, complexiteit te vereenvoudigen, merkidentiteit te versterken, esthetische waarde toe te voegen en universeel te communiceren. Ze spelen een waardevolle rol in verschillende media en dragen bij aan een effectieve visuele communicatie.

Laat illustraties jouw verhaal vertellen

Vereenvoudig complexe informatie met duidelijke grafieken en kaarten.

Infographics zijn gunstig omdat ze complexe informatie vereenvoudigen, visueel aantrekkelijk zijn, gemakkelijk te delen zijn en de informatieverwerking en retentie verbeteren. Ze worden vaak viraal verspreid en bereiken een breder publiek, waardoor ze nuttig zijn voor marketingdoeleinden of het overbrengen van jouw belangrijke boodschappen.

Mensen leren en onthouden data beter dankzij infographics.