Overtuig! En trek jouw publiek over de streep
 • Creatieve sessies
 • Data analyse
 • Didactiek & Educatie
 • Storytelling
 • Rijk referentiekader
 • Content design
Background0
Background1
Background2
 • Klanten kunnen informatie beter begrijpen en onthouden.

Infographics zijn gunstig omdat ze complexe informatie vereenvoudigen, visueel aantrekkelijk zijn, gemakkelijk te delen zijn en de informatieverwerking en retentie verbeteren. Ze worden vaak viraal verspreid en bereiken een breder publiek, waardoor ze nuttig zijn voor marketingdoeleinden of het overbrengen van jouw belangrijke boodschappen.

 1. Visuele aantrekkelijkheid
 2. Samenvatting van complexe informatie
 3. Snelle informatieverwerking
 4. Makkelijk om te delen en te verspreiden
 5. Verbeterde retentie

Maak een verpletterende indruk met creatieve content.

Ze willen jouw content delen op social media.

Op elke pagina van jouw website is het mogelijk om META-informatie toe te voegen, zoals titels, auteurs, lead afbeeldingen, datums, trefwoorden en een beknopte omschrijving van de pagina. Door deze gegevens te combineren met boeiende inhoud die ondersteund kan worden met video en afbeeldingen, creëer je creatieve content die gemakkelijk vanaf jouw eigen website gedeeld kan worden op platforms zoals Facebook, Twitter en WhatsApp. Ook kan Google de pagina nauwkeuriger indexeren. Dit vergroot de zichtbaarheid en het bereik van jouw website, waardoor je jouw boodschap effectiever kunt verspreiden.

content

Complexe informatie duidelijk uitleggen in beeld en/of geluid.

Zodat elke doelgroep kan begrijpen wat je bedoeld.

Didactische aspecten verwijzen naar de principes en methoden die worden gebruikt bij het onderwijzen en leren van nieuwe concepten en vaardigheden. Het doel is om effectieve en boeiende leerervaringen te creëren die de groei en ontwikkeling van jouw publiek bevorderen. Met differentiatie wordt het materiaal aangepast aan de individuele behoeften van verschillende typen publiek.

 1. Leerdoelen & leerstijlen
 2. Interactieve leermethoden
 3. Differentiatie
 4. Feedback en evaluatie
 5. Technologie en multimedia
info

Infographics en illustraties geven jouw project een eigen smoel.

De creatieve opties zijn eindeloos!

Illustraties hebben het nut om informatie te versterken, emoties op te roepen, complexiteit te vereenvoudigen, merkidentiteit te versterken, esthetische waarde toe te voegen en universeel te communiceren. Ze spelen een waardevolle rol in verschillende media en dragen bij aan een effectieve visuele communicatie.

illustratie

Reclamebanners met óf zonder animatie die de bezoeker naar jouw site trekt.

Opvallen op websites van derde partijen of partners.

Online advertentie banners zijn een belangrijk middel om merkbekendheid te vergroten, verkeer naar jouw website te leiden en conversies te stimuleren. Door aandacht te besteden aan design, relevantie en tracking, kunnen adverteerders effectieve banners creëren die de gewenste resultaten opleveren.

 1. Verschillende formaten en afmetingen
 2. Visuele aantrekkingskracht
 3. Call-to-action
 4. Relevantie en targeting
 5. Responsief ontwerp
 6. Tracking en analyse
banners